Ομαδικό Πρόγραμμα Coaching

Mothers’ Club

Αν είσαι Μητέρα και θέλεις:

-Να χαίρεσαι την οικογενειακή ζωή

-Να νιώθεις δυνατή και ήρεμη

-Να βρίσκεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν

-Να οργανώσεις την καθημερινότητα

-Να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα παιδιά και το σύζυγο

-Να χαίρεσαι την κάθε ημέρα, παρ΄ όλες προκλήσεις που προκύπτουν

-Να αναπτυχθείς ως Πρόσωπο

Και γενικά να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να ζεις με Ηρεμία και Δύναμη

.

Τότε έλα στο Mothers΄ Club

Όπου μέσα από τις συναντήσεις μας

-Θα μάθεις να βρίσκεις Εσύ τις λύσεις για τα θέματα που προκύπτουν

-Θα βρεις απαντήσεις σε όσα σε απασχολούν

-Θα λάβεις γνώση και τεχνικές διαχείρισης για θέματα οικογενειακής και προσωπικής ζωής

-Θα οργανώσεις τη ζωή σου έτσι ώστε να είσαι ήρεμη και χαρούμενη

-Θα έχεις μια «γωνιά» όπου θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτη και θα νιώθεις αποδοχή και στήριξη.

.

Θεματολογία:

-Τομείς της ζωής (Προσωπική Ανάπτυξη- Οικογένεια- Σύζυγος- Κοινωνία- Εργασία- Οικονομικά- Υγεία- Περιβάλλον)

-Επίγνωση- Υπευθυνότητα

-Σχέσεις- Όρια

-Αναπτυξιακά Στάδια Παιδιών

-Συντροφικότητα και Συζυγία

-Οργάνωση Χρόνου και καθημερινής ζωής

-Προτεραιότητες- Προσωπικές Αξίες

-Προσωπική φροντίδα και Υγεία

Και πολλά άλλα.

.

Θα γίνονται 2 έως 4 ζωντανές συνεδρίες coaching  κάθε μήνα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Οι συνεδρίες θα είναι σύντομες, στοχευμένες και αποδοτικές.

Σε κάθε συνάντηση θα αναλύω ένα θέμα που μάς ενδιαφέρει και στη συνέχεια θα δουλεύει για λίγα λεπτά η κάθε μία μητέρα ατομικά με κάποιες ερωτήσεις που θα βοηθήσουν στη συνειδητοποίηση και στην οργάνωση όσων θέλουμε να βελτιώσουμε.

(Η ομάδα μας θα δουλεύει διαφορετικά από τις ομάδες ψυχοθεραπείας, δηλ. θα γίνεται αρχικά μια εισήγηση από εμένα, και αθ αακολουθούν ατομικές ασκήσεις. Δεν θα γίνονται συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά η κάθε μία μητέρα θα δουλεύει ατομικά και, εφόσον χρειάζεται κάποια διευκρίνιση από εμένα, θα της την παρέχω).

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσετε ζωντανά, μην ανησυχείτε! Οι συναντήσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα έχετε πρόσβαση σε αυτές.

Θα υπάρχει επιπλέον υλικό (Φύλλα Εργασίας) τα οποία είναι πολύ βοηθητικά και τα οποία θα μπορείτε να δουλεύετε σε δικό σας χρόνο.

.

Θα δημιουργηθεί ένας «Χώρος Μάθησης» όπου θα βρίσκετε τα βίντεο και το ύλικό, καθώς και μια  κλειστή ομάδα, όπου θα έχετε πρόσβαση.

.

Μισή έως μία ώρα την εβδομάδα στο Mothers’ Club και η δική σας ενεργή συμμετοχή

θα σάς δώσει πολλά εφόδια

για να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε!

.

Το Mothers’ Club στηρίζεται πάνω στις αρχές του Personal/ Life Coaching το οποίο είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό, γιατί «μαθαίνει στους ανθρώπους να βοηθούν τον εαυτό τους» καθώς βασική αρχή είναι ότι «ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να βρει την καλύτερη λύση για τον ίδιο» αν τηρεί τις αρχές της Αυτεπίγνωσης- Αυτογνωσίας και της Υπευθυνότητας.

.

Ήδη λειτουργεί μια ομάδα Coaching για Γυναίκες, με πολύ θετικά αποτελέσματα για τις συμμετέχουσες.

Αλεξάνδρα Χοροζίδου:

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης για Γυναίκες και Μητέρες

Πιστοποιημένη Personal/ Life Coach από τον ICF (Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching).

Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής (ΑΠΘ) και Φυσικοθεραπείας

Εκπαιδευμένη ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Επιπλέον εκπαίδευση:

Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδοψυχολογίας (Πάντειο)

Συμβουλευτική Ζεύγους και Οικογένειας (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Και πολλά άλλα σχετικά σεμινάρια.

Μητέρα εννιά παιδιών- συγγραφέας- blogger.

Βιογραφικό θα βρείτε ΕΔΩ

.

Κόστος – χρόνος επένδυσης:

Μισή έως μία ώρα την εβδομάδα παρακολούθησης στο Mothers’ Club

Και 25 ευρώ/ μήνα για ετήσια συνδρομή

ή 30 ευρώ/ μήνα για 6μηνη συνδρομή

Τα οφέλη και η αξία που θα λάβετε είναι πολλαπλάσια!

Επιπλέον έκπτωση σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες.

(Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για τα ιδρυτικά μέλη του Μothers’ Club, δηλ. για όσες μητέρες ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο. Από το Μάρτιο και μετά η συνδρομή θα είναι 40 ευρώ/ μήνα με ΦΠΑ).

.

Ελάτε και εσείς στο Mothers΄ Club και χαρείτε τη ζωή που ονειρεύεστε να ζήσετε!

.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας με e mail  στο choroalexandra@gmail.com και κατοχυρώστε τη θέση σας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Κλείστε τη θέση σας και στις 2 Φεβρουαρίου ξεκινάμε!

 

Ομαδικό Πρόγραμμα Coaching

Η δημιουργία ομάδας ήταν κάτι που επιθυμούσα εδώ και καιρό και που μου το είχαν ζητήσει φίλες. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις μας!

Όλη η ενασχόλησή μας με το coaching έχει ως κύριο σκοπό την αύξηση της επίγνωσης του εαυτού και την ανάληψη δράσης, ώστε να φέρουμε βελτίωση στη ζωή μας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί και μέσα από το ομαδικό πρόγραμμα coaching το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.


Οι συναντήσεις θα γίνοντα διαδικτυακά στην πλατφόρμα Google Meets.

Θα γίνεται μια εισαγωγή στο θέμα, θα ακολουθούν οι «ασκήσεις» στις οποίες θα απαντά η καθεμιά ατομικά και θα κλείνουμε με συζήτηση και με συμπεράσματα. Κάθε φορά θα αναλαμβάνουμε κάποιες μικρές «δράσεις» ώστε να προχωρούμε προς την επίτευξη των στόχων μας.

Οι συναντήσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε κλειστή ομάδα FB, στην οποία θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση, σε περίπτωση που δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε το μάθημα λόγω «ανωτέρας βίας» ή αν θέλετε να κάνετε μια επανάληψη όσων ακούσατε στην συνάντηση.

Θα στέλνονται επίσης Φύλλα Εργασιών τα οποία θα μπορείτε να δουλεύετε και μόνες σας, εκτός των συναντήσεων και τα οποία είναι πολύ βοηθητικά.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 9μμ (επέλεξα αυτή τη μέρα και ώρα για να είναι πιο βολική και για τις μητέρες με παιδιά που πηγαίνουν σχολείο) και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Μάιο.

Η θεματολογία θα αφορά θέματα που μας απασχολούν όλες και θα ξεκινήσουμε από τους βασικούς τομείς της ζωής μας:Προσωπική Ανάπτυξη, Οικογένεια, Κοινωνια, Εργασία, Οικονομικά, Υγεία, Περιβάλλον.Θα αναλυθούν και άλλα επίμαχα θέματα, όπως σχέσεις με συγγενικό περιβάλλον, οργάνωση καθημερινότητας, προτεραιότητες, όρια, συναισθήματα, αξίες κ.α.

Η συνδρομή ορίζεται σε 40 ευρώ/μήνα με ΦΠΑ, αν και η πραγματική αξία που θα λάβετε είναι πολλαπλά μεγαλύτερη.

(Η τιμή αυτή ισχύει για τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, για όσες δηλαδή θα ενταχθείτε στην ομάδα που ξεκινά τον Δεκέμβριο/ αντί της κανονικής τιμής που είναι 60 ευρώ/ μήνα και θα ισχύει από τη νέα χρονιά).Σε περίπτωση ολικής αποπληρωμής του ποσού θα υπάρξει μια σημαντική έκπτωση και αυτό διαμορφώνεται στα 200 ευρώ για τους 6 μήνες.

(Για υπερπολύτεκνες μητέρες ισχύει επιπλέον έκπτωση)..Η επένδυση αυτή θα φέρει πολλαπλά οφέλη στη ζωή σας!

Επενδύοντας σε αυτό το ομαδικό πρόγραμμα θα δείτε με διαύγεια τη ζωή σας και θα πάρετε τη δύναμη να προχωρήσετε με επίγνωση στην πορεία σας!

Σε όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής θα είμαι δίπλα σας να σας υποστηρίζω και να απαντώ στις ερωτήσεις σας μέσα από την κλειστή ομάδα μας στο fb.

Στο τέλος του προγράμματος θα λάβετε ΔΩΡΟ μια ατομική συνεδρία coaching διάρκειας 1,5 ώρας ΑΞΊΑΣ 65 ΕΥΡΩ ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όσα μάθατε και όσα δουλέψατε στο πρόγραμμα.

«Μέσα από όμορφες, απενοχοποιητικες, βαθιές κ ειλικρινείς συζητήσεις η κα Χοροζίδου βοηθάει να βρει ο καθένας μας την άκρη του νήματος ώστε να δώσουμε λύσεις εκεί που βλέπουμε αδιέξοδα…Με την αισιοδοξία, το χαμόγελο, την ενσυναίσθηση και τη διακριτικότητα της, ένιωσα την ενθάρρυνση που ήθελα ώστε να βάλω μια σειρά σε σκέψεις κ πράξεις.
Μέσα από ερωτήσεις δικές της κ απαντήσεις δικές μου μπόρεσα να δω πιο καθαρά πράγματα που φαινόντουσαν θολά κ κυρίως να προχωρήσω με θάρρος, τόλμη κ κατανόηση.Η βοήθεια της σημαντική κ κυρίως φωτεινή σε όλη την πορεία που ξεκίνησα κ συνεχίζω».

Γ. Κ., εκπαιδευτικός, Αθήνα

Μέσα από τις συνεδρίες coaching που ξεκίνησα με την κα Χοροζίδου άρχισα να βλέπω φως στα σκοτάδια και λύσεις σε όσα φάνταζαν αδιέξοδα.Έμαθα να ενεργοποιώ την σκέψη και την κρίση μου και έλαβα το θάρρος να βρίσκω μόνη μου λύσεις. Εκπαιδεύτηκα, θα μπορούσα να πω, μέσα από τη διαδικασία αυτή, η οποία αποδείχτηκε πολύ ωφέλιμη και αποτελεσματική.Μάλιστα, σε κάποια περίπτωση που βρέθηκα ξαφνικά σε μια κρίσιμη κατάσταση, λόγω ρήξης με ένα πρόσωπο, ζήτησα μια «επείγουσα» συνάντηση, η οποία ήταν σωτήρια για εμένα.Συνεχίζω τις συνεδρίες και την επαφή με την coach μου, γιατί υπήρξε καθοριστική η συμβολή της στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής μου και στην προσωπική μου ανάπτυξη.Ε. Α., Θεσσαλονίκη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και όσες ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου .

Για όποια διευκρίνηση θα θέλατε, είμαι στη διάθεσή σας.

Σας περιμένω στην ομάδα μας!

Με αγάπη,

Αλεξάνδρα Χοροζίδου Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης (Personal Coach)

Επικοινωνία